vee eee are ohh and eye que you eee ♥


Veronic

(smile)
I wanna get outta here.
I wanna travel the world
and just disappear.

misc

thanks2
© * étoile filante
inspiration/colours: mintyapple
icons: cablelines
reference: x / x

past
♥ May 2008
♥ June 2008
♥ July 2008
♥ August 2008
♥ September 2008
♥ October 2008
♥ November 2008
♥ December 2008
♥ January 2009
♥ February 2009
♥ March 2009
♥ April 2009
♥ May 2009
♥ June 2009
♥ July 2009
♥ August 2009
♥ September 2009
♥ October 2009
♥ November 2009
♥ December 2009
♥ January 2010
♥ February 2010
♥ March 2010
♥ April 2010
title:
date: Thursday, June 5, 2008
time:5:50 PM
Yuguan made me do this -_- Haha

a) People that have been tagged must write their answers on their blogs and replace any questions that they dislike with whatever questions they want.

b) Tag 5-8 people. Those that have been tagged cannot refuse to do the survey. Continue this game by tagging others.

Q1)If your boyfriend betrays you, what will be your reaction?
Ans: I'd definitely want to know the reason why & decide what to do from there.

2)If your dream could come true, what will it be?
Ans: It'd be nice to be a famous singer haha.

3)Which would you choose, family or friends?
Ans: Family. Their the ones that'll definitely be there forever.

4)What kind of home do you think is suitable for living?
Ans: A home that can satisfy all your wants & needs.

5)What's your ideal boyfriend or girlfriend like?
Ans: Someone who you can really connect with & will support you & love you through thick & thin.

6)Which do you think is better? Being loved or loving someone.
Ans: Being loved! Hahaha

7)How long do you intend to wait for someone you really love?
Ans: If the person doesn't love me, I don't see the point in waiting.

8)If the person you had a secret crush on is already attached, what will you do?
Ans: Not care unless im totally in love with him.

9)Which would you choose, money or love?
Ans: Love.

10) In life, what's your first pirority?
Ans: To be happy.

11)How do you see yourself in 10 years time?
Ans: Slimmer & sexier hahaha.

12)Who are the most important people in your life?
Ans: Family & friends.

13)What kind of person do you think the person that tagged you is?
ans: Yuguan uh. She's very sweet looking & nice (:

14)Would you rather be single & rich or poor but married?
Ans: Single & rich haha.

15)What's the first thing you do every morning?
Ans: Check my phone.

16)Would you sacrifice the time you spend with your family & spend it with your friends?
Ans: Yes haha.

17)What is the thing you can't bear to leave aside?
Ans: My phone?

18)What type of friends do you have?
Ans: Fun, craaaazy & simply the best :D

19)What type of person is unappealing to you?
Ans: Lame & unfun people.

Im way too lazy to tag anyone haha. There Yuguan, I did it. Lol.


comment? / top